Indian crunchy fingers

4
Gemiddeld
Indian crunchy fingers

Bereidingswijze

20 minuten totale tijd

Kipfingers

Snijd de kipfilets in reepjes. Pluk de korianderblaadjes en hak fijn. Meng de karnemelk, currypasta en de koriander. Giet dit bij met kipfilets in een mengkom en laat het circa 2 uur marineren. Verwarm zonnebloemolie tot 180 ºC. Haal de kip uit de marinade en paneer deze. Haal de reepjes kip stuk voor stuk door het broodkruim. Frituur de kip goudbruin en gaar. Laat uitlekken op keukenpapier.

Dipsaus

Schil voor de saus de appel en snijd in kleine blokjes. Hak de nootjes grof. Meng de appel, de nootjes, de yoghurt en mayonaise door elkaar en breng op smaak met zout en peper en serveer met bij Indian crunchy fingers.

Lekker met Mango Lassi.

Ingredienten

8
Personen

Indian crunchy fingers

  • 300 g kipfilet
  • 4 takjes koriander
  • 2 el currypasta
  • broodkruim
  • 700 ml karnemelk

Dipsaus

  • 1 appel
  • 50 g cashewnoten
  • 0.5 tl kerriepoeder
  • 100 g magere yoghurt
  • 100 g magere mayonaise
  • zout
  • versgemalen peper

Extra nodig

  • zonnebloemolie om in te frituren
Indian crunchy fingers
Geef je waardering
4