De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

indian crunchy fingers

Een heerlijke krokante Indiase kipsnack geserveerd in een frisse dip van yoghurt met appel en nootjes.

20 min kooktijd
Indian crunchy fingers

Een recept van

Danny Jansen

Danny Jansen

Bereidingswijze

Kipfingers

Snijd de kipfilets in reepjes. Pluk de korianderblaadjes en hak fijn. Meng de karnemelk, currypasta en de koriander. Giet dit bij met kipfilets in een mengkom en laat het circa 2 uur marineren. Verwarm zonnebloemolie tot 180 ºC. Haal de kip uit de marinade en paneer deze. Haal de reepjes kip stuk voor stuk door het broodkruim. Frituur de kip goudbruin en gaar. Laat uitlekken op keukenpapier.

Dipsaus

Schil voor de saus de appel en snijd in kleine blokjes. Hak de nootjes grof. Meng de appel, de nootjes, de yoghurt en mayonaise door elkaar en breng op smaak met zout en peper en serveer met bij Indian crunchy fingers.

Lekker met Mango Lassi.

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker