De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Indian crunchy fingers

Een heerlijke krokante Indiase kipsnack geserveerd in een frisse dip van yoghurt met appel en nootjes.

20 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Indian crunchy fingers

Bereidingswijze

Kipfingers

Snijd de kipfilets in reepjes. Pluk de korianderblaadjes en hak fijn. Meng de karnemelk, currypasta en de koriander. Giet dit bij met kipfilets in een mengkom en laat het circa 2 uur marineren. Verwarm zonnebloemolie tot 180 ºC. Haal de kip uit de marinade en paneer deze. Haal de reepjes kip stuk voor stuk door het broodkruim. Frituur de kip goudbruin en gaar. Laat uitlekken op keukenpapier.

Dipsaus

Schil voor de saus de appel en snijd in kleine blokjes. Hak de nootjes grof. Meng de appel, de nootjes, de yoghurt en mayonaise door elkaar en breng op smaak met zout en peper en serveer met bij Indian crunchy fingers.

Lekker met Mango Lassi.

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

 

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.