Stappenplan
-
Maak de gamba’s en pijlstaartinktvis schoon. Snijd de inktvis in ringetjes. Snijd de zalm in reepjes. Verhit 1 el olie in de pan en bak de zalm, inktvis en gamba's in 5 minuten gaar. Houd apart.
-
Snijd de Thaise aubergine in vieren. Snijd de mini-aubergines in stukken van 2 cm. Snijd de puntpaprika's in ringen van 2 cm breed.
-
Verhit de rest van de olie in een pan en bak de gesneden groenten voor 1 minuut. Voeg de currypasta toe en bak 1 minuut.
-
Schenk de palmsuikersiroop, vissaus en kokosmelk in de pan. Breng tegen de kook aan en stoof voor 2 minuten. Schep de vis erdoor en verwarm kort mee.
-
Schep de zeevruchtencurry in de kokosnoot of een diep bord. Pers het limoensap erover en garneer met koriander.
0 reacties