Smelt de chocolade au bain-marie tot 40 ºC en schenk twee derde uit op een marmeren plaat.
Strijk de chocolade met een paletmes door elkaar tot hij circa 26 ºC is. Schep de afgekoelde chocolade door de resterende chocolade en meng goed en snel door elkaar.
Schep de chocolade in een spuitzak.
Pluk de muntblaadjes en leg ze, met de mooie kant naar beneden, op het cellofaanpapier.
Spuit er doppen chocolade op en leg het andere vel cellofaanpapier erop.
Wrijf met je duim de chocolade tot rondjes en laat ze op een koele plek uitharden.
Haal de chocolaatjes van het cellofaanfolie en serveer ze op een schaal.
Smelt de chocolade au bain-marie tot 40 ºC en schenk twee derde uit op een marmeren plaat. Strijk de chocolade met een paletmes door elkaar tot hij circa 26 ºC is. Schep de afgekoelde chocolade door de resterende chocolade en meng goed en snel door elkaar.
0 reacties