Notenrijst
Kook de rijst gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet af en leg de deksel op de pan.
Hollandse curry
Pel en snijd de knoflook fijn.Snijd de bloemkool in kleine roosjes. Open het blik kikkererwten en giet de kikkererwten af. Schil en rasp de gember.
Gegrilde
saucijzen
Verwarm een grillpan voor en gril de saucijzen in
circa 10 minuten om en om goudbruin en gaar.
Hollandse curry
Verhit een scheut olie in een hapjespan en fruit knoflook, gember en kerriepoeder circa 2 minuten. Voeg de bloemkoolroosjes toe en bak circa 2 minuten mee. Voeg een scheutje water toe en gaar de bloemkoolroosjes circa 8 minuten op middelhoog vuur met een deksel op de pan. Voeg de kikkererwten en de yoghurt toe. Snijd de koriander fijn en voeg samen met de pijnboompitten toe aan de bloemkoolcurry.
Aan tafel!
Verdeel de rijst, bloemkoolcurry en de saucijzen over borden.
0 reacties