De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Havermout met chocolade, banaan en noten

15 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Havermout met chocolade, banaan en noten

Bereidingswijze

  • Zet een pan op laag vuur
  • Doe er havermout en melk in de pan. De havermout moet ongeveer een vingertop onder de melk staan.
  • Kook al roerend totdat de havermout dik en romig is. Haal van het vuur.
  • Doe er per persoon 2 eetlepels hagelslag en 1 eetlepel honing of maplesyrup doorheen
  • Schep de havermout op de borden. Versier met banaan, munt, noten en geraspte pure chocolade

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.