- Schil en snijd de aardappels in kleine blokjes.
- Verhit een scheut olie in een pan en bak de aardappels 5 minuten.
- Maak de maïskolven schoon, snijd de maïskorrels van de kolven en voeg de korrels toe aan de aardappels.
- Pel en snipper de ui.
- Pel en snijd de knoflook fijn.
- Snijd de corned beef in kleine blokjes.
- Voeg de corned beef, ui en knoflook toe aan de aardappels en bak 5 minuten mee.
- Giet de bonen af en spoel ze af met water. Voeg toe aan de pan met aardappels en warm goed door.
- Maak het midden van de pan vrij en breek de eieren erin. Leg een deksel op de pan en verwarm het geheel circa 8 minuten tot de eieren gestold en warm zijn.
- Pluk en hak de peterselie fijn.
- Haal de deksel van de pan en bestrooi de hash & beans royaal met peterselie.
hash & beans (bonenschotel)
Schil en snijd de aardappels in kleine blokjes.
Verhit een scheut olie in een pan en bak de aardappels 5 minuten.
Maak de maïskolven schoon, snijd de maïskorrels van de kolven en voeg de korrels toe aan de aardappels.
Meld je aan en praat mee