Hash & beans (Bonenschotel)

5
Makkelijk

Bereidingswijze

30 minuten totale tijd
  • Schil en snijd de aardappels in kleine blokjes.
  • Verhit een scheut olie in een pan en bak de aardappels 5 minuten.
  • Maak de maïskolven schoon, snijd de maïskorrels van de kolven en voeg de korrels toe aan de aardappels.
  • Pel en snipper de ui.
  • Pel en snijd de knoflook fijn.
  • Snijd de corned beef in kleine blokjes.
  • Voeg de corned beef, ui en knoflook toe aan de aardappels en bak 5 minuten mee.
  • Giet de bonen af en spoel ze af met water. Voeg toe aan de pan met aardappels en warm goed door.
  • Maak het midden van de pan vrij en breek de eieren erin. Leg een deksel op de pan en verwarm het geheel circa 8 minuten tot de eieren gestold en warm zijn.
  • Pluk en hak de peterselie fijn.
  • Haal de deksel van de pan en bestrooi de hash & beans royaal met peterselie.

Ingredienten

4
Personen

Hash & beans (Bonenschotel)

  • 400 g vastkokende aardappels
  • olijfolie om in te bakken
  • 2 uien
  • 1 teentje knoflook
  • 10 g boter
  • 2 maïskolven
  • 340 g corned beef
  • 400 g bruine bonen uit blik
  • 400 g cannellinibonen
  • 1 bos bladpeterselie
  • 4 eieren
  • 4 sneetjes bruin brood
Geef je waardering
5