De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

hacienda artisjok

60 MIN
Hacienda Artisjok

Een recept van

Andrea van Lieshout

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Snijd de stelen van de artisjokken tot aan de bodem af. Zet de artisjokken in een pan, schenk er water op tot ze net onder staan en kook ze met zout en laurier in circa 45 minuten gaar. Kook de eieren in kokend water in circa 10 minuten hard en laat ze schrikken in koud water. Pel en snijd de eieren fijn. Pel en snipper de uien en snijd de peterselie fijn. Pers de citroen uit in een kom. Meng de eidooier, mosterd, zout en worcestersaus naar smaak door het citroensap en mix er met een garde beetje bij beetje de olie door. Meng de mayonaise met de ui, eieren en peterselie. Haal de artisjokken uit het water, laat goed uitlekken en serveer ze met de mayonaise.

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker