De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Groene groentesalade

30 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Groene groentesalade

Bereidingswijze

  • Breng een pan water met zout aan de kook
  • Maak de peultjes en haricots verts schoon.
  • Blancheer de peultjes, haricots verts en de doperwten circa 3 minuten en spoel koud met water. Laat goed uitlekken.
  • Verwarm een pan en rooster de pijnboompitten in circa 3 minuten.
  • Pel en snipper de ui.
  • Schil en hak de gember fijn.
  • Meng alle ingrediĆ«nten met elkaar en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

1 reactie

Lekker! Kleine aanpassing: ik had geen pijnboompitten in huis. In plaats daarvan heb ik pistachenoten (fijn gemaakt) gebruikt.
Ton Crone
01-06-2025

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.