Groene groentesalade

8
Makkelijk

Bereidingswijze

30 minuten totale tijd
  • Breng een pan water met zout aan de kook
  • Maak de peultjes en haricots verts schoon.
  • Blancheer de peultjes, haricots verts en de doperwten circa 3 minuten en spoel koud met water. Laat goed uitlekken.
  • Verwarm een pan en rooster de pijnboompitten in circa 3 minuten.
  • Pel en snipper de ui.
  • Schil en hak de gember fijn.
  • Meng alle ingrediënten met elkaar en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.

Ingredienten

4
Personen

Groene groentesalade

  • 200 g peultjes
  • 200 g haricots verts
  • 200 g diepvriesdoperwten
  • 100 g pijnboompitten
  • 1 ui
  • 2 cm verse gember
  • 3 el sojasaus
  • 1 scheutje olijfolie extra vierge
Geef je waardering
8