- Snijd de aardappels in parten. Kook de aardappels met een deksel op de pan in een laagje water met het bouillonblokje in circa 20 minuten gaar. Giet de aardappels indien nodig af en laat de aardappels uitwasemen.
- Breng de eieren in een pan met water aan de kook en kook ze circa 8 minuten. Giet de eieren af, laat schrikken onder koud water en pel de eieren. Snijd de eieren in parten.
- Breng een pan met water en een beetje zout aan de kook.
- Schil de bospenen en snijd de bospenen doormidden.
- Verwijder de houtige uiteindes van de asperges en snijd de asperges doormidden.
- Kook de wortels en de asperges in de pan met water in circa 4 minuten beetgaar. Giet af en spoel de groente koud.
- Meng honing, mosterd en de rode wijnazijn en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Roer met een garde de olie er beetje bij beetje doorheen.
- Verbrokkel de feta.
- Meng de aardappels met de bospenen, asperges, dressing, feta en de rucola.
Serveren
- Verdeel de salade over borden en steek de parten ei ertussen.
0 reacties