De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

grissini met parmaham en parmezaan

15 min kooktijd
Grissini met Parmaham en Parmezaan

Een recept van

Roberta Pagnier

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Grissini met Parmaham en Parmezaan

  • Verwarm de oven voor op 180 °C.
  • Rasp de kaas boven een plat bord.
  • Halveer de plakken ham in de lengte.
  • Wikkel de ham om de grissini.
  • Rol de soepstengels met de ham door de geraspte kaas.
  • Bekleed de bakplaat met bakpapier en leg de grissini hierop.
  • Laat in ca 8 minuten in de oven krokant worden.

Vanuit Amsterdam kookt Roberta Pagnier de modern Italiaanse keuken. Haar inspiratie haalt ze uit Rome, waar ze elke aflevering de couleur locale opsnuift, proeft, ruikt en voelt. Ze ontmoet allerlei mensen en stuit op culinaire schatten. Dit brengt ze terug naar haar eigen keuken waar ze laat zien dat de Italiaanse keuken meer is dan alleen pasta en pizza.

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker