De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

green lime tea

Een heerlijke frisse groene thee met limoen. En je hebt hem ook nog eens zo gemaakt!

15 min kooktijd
Green lime tea

Een recept van

Corria Houthuizen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Breng het water aan de kook en laat daarna iets afkoelen. Schenk het water in een karaf en voeg de groene thee toe. Pel en hak de peterselie fijn en voeg toe. Halveer de limoenen, pers tweederde van de limoenen uit en voeg het sap toe. Snijd de resterende limoen in plakjes. Laat de thee iets afkoelen. Verdeel de limoenplakjes over glazen. Zeef de thee en schenk de thee in de glazen.

De beleving van uit eten gaan met je vrienden, maar dan in je eigen huis? Een chef hiervoor uitnodigen is niet meer nodig. Vanaf nu ben jij chef, sommelier en gastheer of -vrouw tegelijk! Je vrienden weten niet wat ze overkomt als jij een indrukwekkend 3-gangenmenu op tafel tovert.

Meesterkok Angélique Schmeinck deelt haar culinaire geheimen met jou en geeft tips en tricks voor een perfect menu. Voor- hoofd- en nagerecht; je bord tot in de puntjes verzorgd en de smaken perfect gecombineerd. Indrukwekkend, terwijl jij er echt niet veel moeite voor hoeft te doen. Dat weet jij, maar dat hoeven je vrienden niet te weten…It’s time to impress your friends! 

 

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker