De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

granité

Breng citroensap, water, suiker en rasp van de citroen aan de kook. Laat afkoelen in een schaal en zet deze minimaal 6 uur in de vriezer. Roer af en toe door zodat er ijsschilfers onstaan. Verdeel over glazen en serveer direct.

360 min voorbereidingstijd
10 min kooktijd
Granité

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Breng citroensap, water, suiker en rasp van de citroen aan de kook. Laat afkoelen in een schaal en zet deze minimaal 6 uur in de vriezer. Roer af en toe door zodat er ijsschilfers onstaan. Verdeel over glazen en serveer direct.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker