Graceland dreams

0
Makkelijk

Bereidingswijze

30 minuten totale tijd

Pindakaascrème
Roer de roomkaas luchtig en voeg de poedersuiker, pindakaas en de slagroom toe. Meng tot een egale spuitbare crème. Schep de pindakaascrème in een spuitzak met een gladde spuitmond. Spuit een dubbele cirkel op de rijstwafels.

Pinda-karamelsaus

Karamelliseer de suiker. Voeg de pinda’s toe laat circa 2 minuten mee karamelliseren. Voeg voorzichtig de slagroom toe. Breng aan de kook en roer tot de karamel opgelost is. Haal de pan van het vuur en roer de boter erdoor. Laat de pinda-karamelsaus afkoelen.

Bananencompote
Smelt de chocolade au bain-marie. Pel de bananen en snijd in blokjes. Meng de bananenblokjes met het citroensap en de honing. Verdeel de compote in de cirkels over de pindakaascrème. Lepel de pinda-karamelsaus erover. Schep de gesmolten chocolade in een cornetje of spuitzak. Spuit strepen chocolade over de karamelsaus. Bestuif met poedersuiker.

Ingredienten

7
Porties

Pindakaascrème

  • 265 g roomkaas
  • 150 g poedersuiker
  • 225 g pindakaas
  • 25 ml slagroom
  • 7 rijstwafels naturel

Pinda-karamelsaus

  • 150 g suiker
  • 4 el gezouten pinda's
  • 100 g slagroom
  • 80 g roomboter

Bananencompote

  • 50 g melkchocolade
  • 2 grote bananen
  • 2 el citroensap
  • 2 el honing

Extra nodig:

  • spuitzak met een gladde spuitmond
  • poedersuiker om te bestuiven
Geef je waardering
0