Stap 1:
Kook de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Stap 2:
Snijd de ui in halveringen en snijd de knoflook fijn. Snijd de champignons in kwarten en de tomaten in blokjes. Maak de paprika’s schoon en snijd ze in blokjes.
Stap 3:
Verhit een scheutje olijfolie in een pan en bak de uien en de knoflook circa 2 minuten. Voeg het karwijzaad en de paprikapoeder toe en bak nog circa 2 minuten. Voeg de tomatenpuree toe en bak circa 1 minuut. Voeg de champignons, tomaten en de paprika’s toe en bak kort mee. Schenk de slagroom en de bouillon erbij en breng het geheel aan de kook. Laat het geheel circa 5 minuten zachtjes koken.
Stap 4:
Snijd de vis in grove stukken, voeg toe en laat op laag vuur, met de deksel op de pan, circa 6 minuten garen. Breng op smaak met peper.
Stap 5:
Snijd de peterselie fijn. Schep de rijst en de goulash in diepe borden en garneer met de peterselie.
Ontdek hier alle andere recepten uit Rudolph’s Winterklassiekers
0 reacties