De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Goulash met kabeljauw

In de winter is het tijd voor comfortfood. Dus wat dacht je van een goed gevulde goulash? En nee, dit keer niet met vlees, maar met een lekker stukje kabeljauw.

30 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Goulash met kabeljauw

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

In de winter is het tijd voor comfortfood. Dus wat dacht je van een goed gevulde goulash? En nee, dit keer niet met vlees, maar met een lekker stukje kabeljauw. 

Bereidingswijze

Stap 1:
Kook de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking.

Stap 2:
Snijd de ui in halveringen en snijd de knoflook fijn. Snijd de champignons in kwarten en de tomaten in blokjes. Maak de paprika’s schoon en snijd ze in blokjes.

Stap 3:
Verhit een scheutje olijfolie in een pan en bak de uien en de knoflook circa 2 minuten. Voeg het karwijzaad en de paprikapoeder toe en bak nog circa 2 minuten. Voeg de tomatenpuree toe en bak circa 1 minuut. Voeg de champignons, tomaten en de paprika’s toe en bak kort mee. Schenk de slagroom en de bouillon erbij en breng het geheel aan de kook. Laat het geheel circa 5 minuten zachtjes koken.

Stap 4:
Snijd de vis in grove stukken, voeg toe en laat op laag vuur, met de deksel op de pan, circa 6 minuten garen. Breng op smaak met peper.

Stap 5:
Snijd de peterselie fijn. Schep de rijst en de goulash in diepe borden en garneer met de peterselie.

Ontdek hier alle andere recepten uit Rudolph’s Winterklassiekers

De dagen worden korter en het wordt steeds kouder. Dat kan alleen maar betekenen dat het winterseizoen weer is aangebroken. En dat is goed nieuws voor 24Kitchen-chef Rudolph van Veen. Hij is dol op dit seizoen en vooral op de winterse gerechten. In Rudolph's Winterklassiekers deelt hij zijn favoriete recepten.

 

Winterklassiekers

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.