Stap 1:
Snipper de ui, snijd de paprika in blokjes. Meng de picadillo pasta met 70 ml water. Verhit de olie in een sauspan en fruit de ui, knoflook en paprika glazig. Voeg de picadillosaus toe en laat al roerend 5 minuten pruttelen.
Stap 2:
Laat de linzen en maïs uitlekken. Snijd de olijven. Roer de mais, linzen, doperwten en olijven door de saus en warm goed door. Breng op smaak met peper en zout.
Stap 3:
Haal de pan van het vuur. Leg 8 tortilla’s op het aanrecht en verdeel de helft van de mozzarella erover. Schep daarop het picadillo groentemengsel en beleg vervolgens de rest van de mozzarella. Leg hierop weer de 8 overgebleven tortilla’s.
Stap 4:
Verwarm een koekenpan en bak de quesadillas in 5 minuten om en om goudbruin. Snijd elke quesadilla in 8 punten en leg ze op een schaal.
Stap:
Snijd de lente-ui en rode peper in ringen. Garneer met lente-ui, ananas en rode peperringen en serveer met crème fraîche.
0 reacties