De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Gnocchi canederli alla Pusterese (Gnocchi uit Val Pusteria)

45 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Gnocchi canederli alla Pusterese (Gnocchi uit Val Pusteria)

Bereidingswijze

Gnocchi

Snijd de bieslook fijn. Snijd de salami in blokjes. Verwijder de korstjes van het brood. Snijd het brood in kleine blokjes. Meng de eieren, bloem, melk, bieslook, salami, spekblokjes en de blokjes brood met elkaar. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Pel en snipper de ui. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en fruit de ui circa 2 minuten. Voeg de ui toe aan het broodmengsel en kneed dit opnieuw. Breng de bouillon aan de kook. Rol voor de gnocchi balletjes van het broodmengsel en kook de gnocchi in de bouillon tot ze gaan drijven. Giet de gnocchi af.

Kaassaus

Breng alle ingrediënten voor de kaassaus aan de kook tot de kaas is gesmolten en er een stevige saus ontstaat. Breng op smaak met versgemalen peper.

Garnering

Schil en snijd de peer in bokjes. Rasp de Parmezaanse kaas. Hak de peterselie fijn.

Serveren

Schep een beetje van de kaassaus onder op bord. Leg hier de gnocchi bovenop. Bestrooi met de blokjes peer, Parmezaanse kaas en de peterselie.

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

 

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.