- Verwarm de grill van de oven voor op 220 °C.
Gnocchi
- Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn.
- Verhit een scheutje olie in een koekenpan en fruit de ui en de knoflook.
- Voeg de tomatenpuree toe en bak circa 1 minuut mee.
- Voeg de gepelde tomaten toe, roer ze stuk met een lepel en laat de saus op middelmatig vuur circa 15 minuten koken.
- Breng de saus op smaak met een beetje zout en peper.
- Kook de gnocchi volgens de bereidingswijze op de verpakking.
- Snijd de mozzarella in blokjes.
- Schep de gnocchi in een ovenschaal en roer de saus erdoor. Verdeel de mozzarella erover en bestrooi met Parmezaanse kaas.
- Bak de ovenschotel circa 10 minuten in de oven tot de kaas goudbruin en gesmolten is.
Salade
- Meng de olijfolie, balsamicoazijn, mosterd, kerriepoeder, zout en peper.
- Snijd het loof van de radijsjes. Snijd de bosuitjes in ringen.
- Pluk en hak de peterselie.
- Meng de radijsjes, bosuitjes en eikenbladsla, voeg de dressing toe en roer goed door.
Meld je aan en praat mee