Bugles snacks en dipjes zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Probeer eens deze frisse en gezonde tzatzikidip. Al binnen 10 minuten klaar.

Ingredienten

1
Porties

  • 1 halve komkommer
  • 1 knoflookteen
  • 1/4 bos bieslook
  • 150 ml Griekse yoghurt
  • 1/2 citroen
  • 1 scheut extra vierge olijfolie
  • zout en peper

Bereidingswijze

Totale tijd: 10 minuten

1. Was en rasp de komkommer (schillen hoeft niet), doe de rasp in een vergiet en druk met een lepel zoveel mogelijk vocht uit de komkommerrasp. Schep de rasp in een kommetje. 

2. Pel de knoflookteen en pers fijn. Snijd de bieslook fijn. Voeg beide toe aan de komkommerrasp. 

3. Rasp de citroenschil en voeg toe, gevolgd door 1 kleine kneep citroensap. 

4. Voeg tenslotte de yoghurt toe gevolgd door een scheut extra vierge olijfolie en een flinke snuf peper en zout. Roer alles goed door. Je tzatziki dip is klaar!

Geef je waardering

166
tzatziki bugles
tzatziki bugles