De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

gevulde forellen

Spoel de vis goed af en dep droog. Wrijf ze in met citroensap, zout en peper.
Draai in de keukenmachine een pasta van ham, augurk, selderij en sjalotten. Voeg de eierdooier en wat room toe.

30 MIN
Gevulde Forellen

Een recept van

Corria Houthuizen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Spoel de vis goed af en dep droog. Wrijf ze in met citroensap, zout en peper.

Draai in de keukenmachine een pasta van ham, augurk, selderij en sjalotten. Voeg de eierdooier en wat room toe.

Vul de forellen hiermee en maak ze dicht met houten prikkers.

Leg de vis in een beboterde overschaal en giet de wijn erover.

Zet de schaal circa 15 minuten in een voorverwarmde oven (180). Giet de rest van de room erover en stoof de vis nog circa 5 minuten in de oven. Strooi wat dille over de vis en serveer warm.

De eerste 24Kitchen Wijnproeverij is een klinkend feit! Op 12 maart laat vinoloog en liquid chef Corria Houthuizen 24Kitchen kijkers zien hoe je zelf je wijnkennis kunt verbreden.

Bij eten hoort wijn, deze liquid chef laat je op laagdrempelige wijze kennismaken met de wereld van wijn. Ze leert je proeven, verschil van wijn herkennen en wijn- spijs combinaties te maken. 24Kitchen biedt deze wijnproeverij samen met MontGras aan. Er is een speicaal wijnpakket samengesteld waarbij de diversiteit van wijn goed aan bod komt. Mensen die mee willen doen kunnen op de 24Kitchen site meer informatie en verkooppunten vinden.

En wat is er nou leuker dan vanuit je eigen stoel meer leren over de heerlijke wereld van wijn?

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker