De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

gevulde ananas

Halveer de ananas over de breedte en, hol de ananas uit. Bewaar de uitgeholde ananas. Snijd het vruchtvlees in dunne schijfjes. Schil de mango en snijd de mango van de pit af in plakken en dan in reepjes. Snijd de peper fijn in kleine ringetjes. Meng de ananas, mango en peper in een kom.

15 min kooktijd
Gevulde ananas

Een recept van

Andrea van Lieshout

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Halveer de ananas over de breedte en, hol de ananas uit. Bewaar de uitgeholde ananas. Snijd het vruchtvlees in dunne schijfjes. Schil de mango en snijd de mango van de pit af in plakken en dan in reepjes. Snijd de peper fijn in kleine ringetjes. Meng de ananas, mango en peper in een kom. Los de suiker in een pan op in de azijn en laat inkoken tot siroop. Meng de siroop door de salade Schep de salade in de uitgeholde ananas en gebruik het bovenste gedeelte als deksel.

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker