De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Gestoomde zeebaars met gember

Een hele vis bereiden lastig? Het is eenvoudiger dan je denkt. Eveline laat zien hoe je zeebaars kunt stomen binnen een half uur.

20 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Gestoomde zeebaars met gember

Een recept van

Eveline Wu

Eveline Wu

"Meestal krijg je alleen de visfilets op je bord. Maar waarom niet de hele Aziatische zeebaars? Er zit namelijk nog veel meer verstopt wat je gewoon kunt opeten. Gestoomde zeebaars is mijn favoriet!"

Bereidingswijze

Gestoomde zeebaars met gember

  1. Snijd de bosui in dunne reepjes. Verwijder de schil van de gember en snijd in dunne reepjes. Pel de knoflook en snijd in dunne plakken.

  2. Zet een grote (stoom)pan met water op. Maak aan beide kanten van de zeebaars 3 inkepingen. Leg op een hittebestendig bord en verdeel de gember over de vis. Stoom voor 8 minuten in de stoompan.

  3. Verhit een scheutje olie in een koekenpan op laag vuur en bak hierin de knoflook goudbruin.

  4. Verhit de zonnebloemolie op hoog vuur.

  5. Serveer de zeebaars met de bosui. Giet vervolgens de verwarmde olie over de vis. Maak af met de sojasaus.

Maak kennis met onze allernieuwste chef: Eveline Wu. In haar nieuwe programma Eveline's Asian Streetfood laat ze zien hoe makkelijk en snel je Aziatische streetfood-recepten thuis klaar kan maken. 

Asian Streetfood

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.