Snijd de zalmforelfilets doormidden en leg beide helften op elkaar. Verpak de visfilets strak met plastic folie. Pel en snipper de sjalot en laat deze in de olie circa 10 minuten zachtjes fruiten. Zeef de olie en meng het met de mirin, de gembersiroop en de sojasaus. Schil de komkommer. Snijd de peultjes, lente-uitjes, komkommer en oesterzwammen in dunne reepjes en maak de trompette de la mort schoon. Stoom de groente met vis 4 minuten op 85 ºC. Haal de vis uit het folie. Schep de groente op een bord, leg de vis erop en schenk de dressing erover.
Dit recept komt uit de aflevering over Sydney van het programma The Taste of Life Travel.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
gestoomde zalmforel
Een heerlijk gerecht uit Sydney!
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Programma The Taste of Life Travel
In The Taste of Life Travel maakt Rudolph van Veen culinaire ontdekkingsreizen. Rudolph neemt je mee naar prachtige plekken over de hele wereld, zoals Florence, New York, Malta, Stockholm en ons eigen Nederland. Op zijn reizen laat hij zich inspireren door lokale gebruiken en culinaire geheimen en creëert hij eigen variaties op deze wereldgerechten, zodat jij ze kunt bereiden in je eigen keuken.
Laat weten wat je van dit recept vindt
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
0 reacties