Gesauteerde coquilles met champignons in roomsaus

6
Makkelijk

Bereidingswijze

15 minuten totale tijd

Gesauteerde coquilles

  • Was de coquilles met koud water.
  • Breng op smaak met wat zout en zwarte peper.
  • Verhit boter in een pan en bak de coquilles aan beide kanten gaar.
  • Leg de coquilles op een bord.
  • Hak de bladpeterselie en de knoflook fijn en doe deze samen met de wijn en de boter in dezelfde pan en breng aan de kook.
  • Giet de saus over de coquilles en serveer direct.

Champignons in roomsaus

  • Maak de champignons schoon en halveer ze.
  • Pel en snijd de knoflook fijn.
  • Hak de koriander fijn.
  • Verhit de boter in een koekenpan en bak de champignons en knoflook gaar.
  • Voeg ten slotte de crème fraîche en de koriander toe, breng op smaak met zout en zwarte peper en serveer als bijgerecht.

Ingredienten

4
Personen

Gesauteerde coquilles

  • 20 coquilles
  • 3 el boter
  • 1 teentje knoflook
  • 0.5 glas witte wijn
  • 5 takjes bladpeterselie

Champignons in roomsaus

  • 20 champignons
  • 2 teentjes knoflook
  • 0.5 glas crème fraîche
  • 3 takjes koriander
  • 2 el boter
Geef je waardering
6