De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Geroosterde witte asperges met paddenstoelen, tijm en walnoten

Deze witte asperges met paddenstoelen, tijm en walnoten zijn niet alleen heel erg lekker, maar ook nog eens een plaatje om naar te kijken!

15 min. voorbereidingstijd
35 min. oventijd
Direct naar recept
Geroosterde witte asperges met paddenstoelen, tijm en walnoten

Een recept van

Perry de Man

Perry de Man Brigade

"Het zachte en smaakvolle van de asperges is erg lekker in combinatie met de kruidige bite van de champignon."

Bereidingswijze

Asperges

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden en breng 250 milliliter water aan de kook.

  2. Los het bouillonblokje op in het water.

  3. Schil de asperges en snijd 1 à 2 centimeter van de kontjes.

  4. Leg de asperges in een ruime ovenschaal of op een bakplaat met omhoog staand randje. Zorg dat ze niet op elkaar liggen, maar allemaal naast elkaar. Overgiet met de bouillon en gaar ongeveer 30-35 minuten in de oven, afhankelijk van de dikte van de asperges.

Champignons

  1. Maak ondertussen de champignons schoon, snijd in kwarten en bak op hoog vuur in olijfolie.

  2. Voeg de takjes tijm toe, breng op smaak met peper. Bak 5 tot 7 minuten, totdat de champignons mooi bruin zijn, maar nog wel een bite hebben.

  3. Meng de resterende ingrediënten behalve de walnoten en peterselie.

Serveren

  1. Serveer de asperges met de dressing, champignons, peterselie en walnoten.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.