De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Pepersteakwok met zwarte pepersaus

Breng een pan met water aan de kook.
Maak de sugar snaps schoon, kook ze in de pan met water in circa 3 minuten beetgaar. Giet af en laat uitwasemen.

20 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Pepersteakwok met zwarte pepersaus

Bereidingswijze

Bereiden:

Breng een pan met water aan de kook.
Maak de sugar snaps schoon, kook ze in de pan met water in circa 3 minuten beetgaar. Giet af en laat uitwasemen.

Breng voor de pepersaus de sojasaus, rijstazijn, basterdsuiker, water, bouillonblokje en de peper aan de kook en kook circa 2 minuten.
Roer het maïszetmeel aan met een scheutje water en bind de saus af tot yoghurtdikte.

Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in blokjes.
Pel de rode uien en snijd in partjes.

Snijd de paksoi in stukjes en houd het wit en het groen apart van elkaar.
Halveer de krieltjes.

Snijd de biefstukken in reepjes.
Verhit een scheut olie in een wok en bak de biefstuk rondom in circa 2 minuten rosé. Haal het vlees uit de wok.

Voeg de krieltjes en de uien toe aan de wok en voeg dan het wit van de paksoi en de paprika toe. Bak 3 minuten mee en meng daarna de biefstuk en het groen van de paksoi erdoor. Blus de wokschotel af met de saus en serveer direct.

Wil jij je gezin gevarieerd, lekker en gezond te eten geven? Weet jij soms ook niet meer wat je nu weer klaar moet maken voor het avondeten? Wil jij ook binnen een half uurtje een smakelijk gerecht op tafel hebben staan? Houd je niet van dure en ingewikkelde ingrediënten? Of kan je wel wat kooktips gebruiken?

Kijk dan naar De Makkelijke Maaltijd waarin 24Kitchen-chefs Hugo, Miljuschka, Roberta, Danny en Estée je helpen met heerlijke recepten voor de doordeweekse maaltijd. Altijd gezond, snel en lekker! 

Kan je niet wachten tot de volgende uitzending? Doe dan hier meteen inspiratie op voor meer makkelijke recepten

 

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.