De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

geroosterde paprika-aardappelpuree

Deze heerlijke geroosterde paprika-aardappelpuree is ideaal als bijgerecht voor tijdens de feestdagen.

40 min kooktijd
Geroosterde paprika-aardappelpuree

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Pel en halveer de knoflook. Breng een pan met water, de knoflook, takjes tijm, rozemarijn en een beetje zout aan de kook. Schil en snijd de aardappels in gelijke stukken. Kook de aardappels in de pan met water in circa 15 minuten gaar. Verwijder de knoflook, tijm en de rozemarijn. Giet de aardappels af en stoom ze droog. Pureer de aardappels met een pureestamper. Pureer de geroosterde paprika’s met de staafmixer in een hoge kom tot een gladde massa. Roer de paprikapuree door de puree en maak de puree smeuïger met een scheutje olijfolie. Breng op smaak met een beetje zout en peper.

Mix&Match? Bekijk hier bijpassende recepten.

Wil jij je gezin gevarieerd, lekker en gezond te eten geven? Weet jij soms ook niet meer wat je nu weer klaar moet maken voor het avondeten? Wil jij ook binnen een half uurtje een smakelijk gerecht op tafel hebben staan? Houd je niet van dure en ingewikkelde ingrediënten? Of kan je wel wat kooktips gebruiken?

Kijk dan naar De Makkelijke Maaltijd waarin 24Kitchen-chefs Hugo, Miljuschka, Roberta, Danny en Estée je helpen met heerlijke recepten voor de doordeweekse maaltijd. Altijd gezond, snel en lekker! 

Kan je niet wachten tot de volgende uitzending? Doe dan hier meteen inspiratie op voor meer makkelijke recepten

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker