Geroosterde groente uit de oven
Verwarm de oven voor op 220 ºC. Boen de aardappels schoon en snijd ze in achten. Verwijder het loof van de bospenen en schil de bospenen. Schil en snijd de pastinaken in blokjes. Meng in een kom de groente met olijfolie, honing en de komijn en breng op smaak met een beetje zout en peper. Leg de groente op een met bakpapier beklede bakplaat en rooster de groente in de oven in circa 25 minuten gaar. Rooster de hazelnoten circa 3 minuten in een droge koekenpan. Verbrokkel de geitenkaas. Pluk en hak de peterselie fijn. Strooi de hazelnoten, geitenkaas en de peterselie over de geroosterde aardappels en groente.
Varkensfilet
Dep de varkensfilets droog met keukenpapier en bestrooi met een beetje zout en peper. Verhit een klontje boter in een pan en bak de varkensfilets in circa 7 minuten om en om goudbruin en gaar. Pel en snijd de knoflook in dunne plakjes. Voeg de laatste minuut de knoflook toe. Leg de varkensfilets op een bordje en dek af met aluminiumfolie. Laat het vlees circa 5 minuten rusten.
Serveren
Verdeel de geroosterde groente over de borden. Snijd de varkensfilets in plakken en serveer op de groente.
0 reacties