De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

geroerbakte biefstuk

Snijd de biefstuk in reepjes. Snijd de roosjes van de broccoli. Pel en snijd de knoflook fijn. Halveer de peper, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper in stukjes. Verhit olie in een wok, schroei de biefstukreepjes dicht en haal ze uit de wok. Verhit opnieuw een scheut olie in de wok en roerbak de broccoli, sugarsnaps, knoflook en peper. Meng de bouillon, maïzena, sojasaus en oestersaus en blus de groente ermee af. Voeg de biefstukreepjes toe, warm even door en garneer met koriander.

20 MIN
Geroerbakte biefstuk

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Snijd de biefstuk in reepjes. Snijd de roosjes van de broccoli. Pel en snijd de knoflook fijn. Halveer de peper, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper in stukjes. Verhit olie in een wok, schroei de biefstukreepjes dicht en haal ze uit de wok. Verhit opnieuw een scheut olie in de wok en roerbak de broccoli, sugarsnaps, knoflook en peper. Meng de bouillon, maïzena, sojasaus en oestersaus en blus de groente ermee af. Voeg de biefstukreepjes toe, warm even door en garneer met koriander.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker