Snijd de biefstuk in reepjes. Snijd de roosjes van de broccoli. Pel en snijd de knoflook fijn. Halveer de peper, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper in stukjes. Verhit olie in een wok, schroei de biefstukreepjes dicht en haal ze uit de wok. Verhit opnieuw een scheut olie in de wok en roerbak de broccoli, sugarsnaps, knoflook en peper. Meng de bouillon, maïzena, sojasaus en oestersaus en blus de groente ermee af. Voeg de biefstukreepjes toe, warm even door en garneer met koriander.
Snijd de biefstuk in reepjes. Snijd de roosjes van de broccoli. Pel en snijd de knoflook fijn. Halveer de peper, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper in stukjes. Verhit olie in een wok, schroei de biefstukreepjes dicht en haal ze uit de wok. Verhit opnieuw een scheut olie in de wok en roerbak de broccoli, sugarsnaps, knoflook en peper. Meng de bouillon, maïzena, sojasaus en oestersaus en blus de groente ermee af. Voeg de biefstukreepjes toe, warm even door en garneer met koriander.
0 reacties