De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

gepofte aardappelsalade

15 MIN
Gepofte aardappelsalade

Een recept van

Andy McDonald

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Gepofte aardappels
Wikkel elke aardappel in aluminiumfolie. Pof de aardappels circa 1 uur op de barbecue. Wikkel elke ui in aluminiumfolie en pof de uien circa 30 minuten op de barbecue. Gril de plakjes pancetta op de barbecue in circa 4 minuten krokant.

Mayonaise
Splits de eieren en bewaar de dooiers. Meng de eidooiers met de mosterd en azijn en voeg een beetje zout en versgemalen peper toe. Voeg, al roerende, druppelsgewijs de olie toe tot er een egale mayonaise ontstaat. Roer de crème fraîche erdoorheen. Snijd de lente-ui in ringetjes en roer deze door de mayonaise.

Snijd de aardappels in grove stukken en voeg ze toe aan de mayonaise. Pel de uien, hak ze grof en voeg ze toe aan de mayonaise. Verkruimel de krokante pancetta erover.

Lange, zwoele avonden, lekkere zomerse deuntjes en blote voeten in het gras; het is tijd om te genieten van het echte buitenleven! Stook de bbq op, pak je karaffen en schalen uit de kast en nodig vrienden en familie uit. De warme avonduren zullen vanaf nu nooit meer hetzelfde zijn.

In het programma Eten in de Tuin maken chef Andy en liquid chef Corria de heerlijkste zomerse gerechten en drankjes die van jouw maaltijden in de openlucht een onvergetelijke ervaring zullen maken. Malse stukken vlees, kruidige vis, verrassende nagerechten van de bbq. Maar natuurlijk ook salades, marinades en sauzen om je vingers bij af te likken. Dat allemaal onder het genot van de meest kleurrijke, smaakvolle en verbluffende shakes, smoothies en (alcoholvrije) cocktails. Voor ieder wat wils: van stoere mannenmaaltijden tot gezellige hapjes.

In dit programma leer je alles wat je wilde weten over bbq-en en nog veel meer…

Bereid je voor op een drukke tijd, want dit jaar is jouw tuin, balkon of veranda the place to be in de zomer.
 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker