Halveer het vanillestokje in de lengte en schraap het merg eruit. Meng het ei, de boter, basterdsuiker, vanillemerg, zout en bloem tot een soepel deeg. Verpak het deeg in plasticfolie en laat circa 30 minuten rusten in de koelkast. Verwarm de oven voor op 190 ºC. Snijd de gember fijn. Rol het deeg op een met bloem bestoven werkbank uit tot een plak van 4 millimeter dik en snijd de randen recht. Snijd het deeg in vierkantjes van circa 4x4cm. Kluts het andere ei, bestrijk de vierkantjes ermee, verdeel de gember erover en bestrooi met suiker. Bak ze in de oven in circa 15 minuten goudbruin en gaar.
Halveer het vanillestokje in de lengte en schraap het merg eruit. Meng de boter, basterdsuiker, vanillemerg, zout en bloem tot een soepel deeg. Verpak het deeg in plasticfolie en laat circa 30 minuten rusten in de koelkast. Verwarm de oven voor op 190 ºC.
1 reactie