- Verwarm de oven voor op 180 °C.
Kippenbouten
- Pel en snijd de knoflook fijn.
- Meng in een kom de kip, knoflook, specerijen, kruiden en olie en masseer de kippenbouten ermee.
- Bak de kippenbouten in een ovenschaal in de oven in circa 30 minuten krokant en bruin.
Eieren
- Breng de eieren in koud water aan de kook en kook ze circa 6 minuten.
- Giet ze af en laat ze schrikken in koud water. Pel de eieren en snijd ze in plakjes.
Krieltjes
- Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak de aardappels circa 3 minuten.
- Pel en snijd de ui in dunne ringen.
- Halveer de paprika in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in blokjes.
- Voeg de paprika en ui toe en bak circa 7 minuten mee.
- Breng op smaak met zout en peper.
Eiersalade
- Meng in een kom de halvanaise, crème fraîche en mosterd.
- Snijd de tomaten in blokjes en de augurken in plakjes.
- Snijd de onderkant van de little gems en snijd de little gems in fijne repen.
- Meng de eieren, tomaten, augurken en sla door de dressing en breng op smaak met zout en peper.
0 reacties