Gemarineerd lamsvlees (ca 25 minuten)
Snijd het vlees in plakken. Bestrooi het lamsvlees met shoarmakruiden en besprenkel met olie. Laat het vlees 15 minuten marineren. Gril de plakken vlees kort, zodat het vlees mooi rosé blijft. Bak de pitabroodjes. Vul de pitabroodjes met het lamsvlees en de koolsalade. Serveer samen met de overige koolsalade en de yoghurt-muntsaus.
Salade van witte en rode kool (ca 10 minuten)
Snijd de kolen fijn. Laat de rozijnen wellen in water. Meng voor de dressing de olie, azijn, mosterd en honing en breng op smaak met zout en peper. Meng de witte kool, rode kool en rozijnen. Voeg de dressing toe en meng goed door elkaar.
Yoghurt-muntsaus (ca 5 minuten)
Pel en snijd de knoflook fijn. Snijd de peterselie en munt fijn. Meng de Griekse yoghurt met de knoflook, olijfolie, munt en peterselie. Breng de saus op smaak met zout en peper. Schep de saus in een kom en sprenkel er olijfolie over.
40 min (voor)bereidingstijd
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
0 reacties