De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

Gegrilde Franse groenten

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de meiknolletjes in parten. Tourneer de peentjes en laat een stukje van het groen zitten. Snijd de peentjes over de lengte door de helft. Snijd ook de puntradijsjes over de lengte door de helft en laat wat van het groen eraan zitten.

35 MIN
Gegrilde Franse groenten
Estée Strooker

Bereidingswijze

Gegrilde Franse groenten
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de meiknolletjes in parten. Tourneer de peentjes en laat een stukje van het groen zitten. Snijd de peentjes over de lengte door de helft. Snijd ook de puntradijsjes over de lengte door de helft en laat wat van het groen eraan zitten. Snijd de harde onderkanten van de groene asperges. Leg de groenten en een paar takken rozemarijn op een bakplaat. Besprenkel ze met wat olie en de witte wijn. Bestrooi met zout en peper. Meng alles goed door elkaar. Grill de groenten circa 15 minuten in de oven.

Serveren
Serveer de gegrilde groenten bijvoorbeeld bij de camembert knapzak of als bijgerecht bij iets anders lekkers.

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker