De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

gebakken pastinaak met rozijnen, walnootolie en gembersiroop.

15 min kooktijd
Gebakken pastinaak met rozijnen, walnootolie en gembersiroop.

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Schil de pastinaken en snijd ze in repen. Snijd de bieslook fijn. Verhit olie in een pan en bak de pastinaken goudbruin en beetgaar. Voeg de rozijnen toe en blus af met de gembersiroop. Besprenkel met walnootolie, strooi de bieslook erover en breng op smaak met zout en peper.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker