Ingelegde rode ui
-
Snijd de rode ui in dunne reepjes en marineer in de rode-wijnazijn.
Couscoussalade
-
Maak de sinaasappel schoon en snijd in partjes. Plet de korianderzaad fijn in de vijzel. Hak de zongedroogde tomaten fijn. Snijd de bieslook fijn. Verkruimel de feta.
-
Kook de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Rooster de cashewnoten goudbruin en hak grof.
-
Meng de olie met het korianderzaad, zongedroogde tomaten, bieslook, honing en citroensap in een grote mengkom.
-
Voeg de couscous, sinaasappelpartjes en babyspinazie toe de grote kom en meng alles goed door. Breng op smaak met zout en peper. Laat 5 minuten trekken.
-
Verdeel de couscoussalade over diepe borden. Garneer met de feta en ingelegde ui.
BEKIJK HIER ALLE ANDERE RECEPTEN VAN SNEL MET MILJUSCHKA: FRISSE START
0 reacties