De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

gebakken lamsbout met tomatensalsa

30 min kooktijd
Gebakken lamsbout met tomatensalsa

Een recept van

Rudolph van Veen

rudolph portret

Bereidingswijze

Lamsbout
Verhit een scheut olie in een pan. Snijd de lamsbout in blokjes en bak het vlees in de hete pan goudbruin en bestrooi met een beetje zout. Pel en hak de knoflook fijn en roer met het paprikapoeder door het lam. Pel en snijd de ui in halve ringen en bak mee met het lam. Blus af met het sap van de citroen. Pluk en hak de peterselie fijn en roer de peterselie door het lam.

Salsa
Pel en snipper de ui. Halveer de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd de tomaten in blokjes. Pluk en hak de munt fijn. Meng de ui met de tomaten, munt, wijnazijn en de olijfolie.

Serveer de salsa met het lamsvlees en garneer met een partje citroen.

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker