De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Gebakken lamsbout met tomatensalsa

30 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Gebakken lamsbout met tomatensalsa

Bereidingswijze

Lamsbout
Verhit een scheut olie in een pan. Snijd de lamsbout in blokjes en bak het vlees in de hete pan goudbruin en bestrooi met een beetje zout. Pel en hak de knoflook fijn en roer met het paprikapoeder door het lam. Pel en snijd de ui in halve ringen en bak mee met het lam. Blus af met het sap van de citroen. Pluk en hak de peterselie fijn en roer de peterselie door het lam.

Salsa
Pel en snipper de ui. Halveer de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd de tomaten in blokjes. Pluk en hak de munt fijn. Meng de ui met de tomaten, munt, wijnazijn en de olijfolie.

Serveer de salsa met het lamsvlees en garneer met een partje citroen.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.