Maak de champignons schoon en snijd ze in vieren. Verhit olie in een pan en bak de champignons op hoog vuur. Pel en snijd de knoflook fijn. Voeg de knoflook toe en breng op smaak met zout en peper. Blus af met de sherry. Hak de peterselie en roer het door de champignons.
Gebakken knoflookchampignons
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Bianca Janssen
Ingredienten
4
Personen
Gebakken knoflookchampignons
- 400 g kastanjechampignons
- olijfolie
- 4 teentjes knoflook
- zout
- versgemalen peper
- 100 ml sherry
- 1 bosje bladpeterselie
Bereidingswijze
15 minuten
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Geef je waardering
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Facebook opmerkingen