Breng de bouillon aan de kook.
Schep de couscous in een ruime schaal en rasp de schil van de sinaasappels erboven. Schenk de bouillon op de couscous en laat 10 minuten wellen.
Schil het wit van de sinaasappels en snijd met een scherp mesje partjes sinaasappel tussen de vliesjes uit. Knijp wat overblijft uit en vang het sap op.
Snijd de bosui in fijne ringen. Verhit olie in een pan en fruit de bosuitjes. Roer de couscous toe en bak kort mee met de bosuitjes. Voeg de sinaasappelpartjes en het sap toe aan de couscous en roer goed door elkaar.
Verwarm de oven voor op 80 °C.
Verhit olijfolie in de pan en bak de kabeljauw op de huid krokant. Bestrooi met zout en peper en draai de vis om. Bak nog circa 2 minuten en houd de vis warm in de oven.
Verhit een scheut olie in de pan van de kabeljauw. Snijd de Salicornia Cress los, bak circa 2 minuten en breng op smaak met peper.
Verdeel de couscous over borden, leg de vis erop en verdeel de Salicornia Gress erover.
Breng de bouillon aan de kook. Schep de couscous in een ruime schaal en rasp de schil van de sinaasappels erboven. Schenk de bouillon op de couscous en laat 10 minuten wellen. Schil het wit van de sinaasappels en snijd met een scherp mesje partjes sinaasappel tussen de vliesjes uit.
0 reacties