De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Gazpacho met tomaat, paprika en knoflook

In de warmste warmte koel je heerlijk af met verse Spaanse gazpacho met tomaat, paprika en knoflook.

Direct naar recept
Gazpacho met tomaat, paprika en knoflook

Bereidingswijze

Pel en snij de ui grof. Pel en snij de knoflook grof. Halveer de paprika in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snij in grove stukken. Mix in een blender de ui, knoflook, paprika en tomaat met het rasp en sap van een citroen, honing, een beetje zout en versgemalen peper. Voeg beetje bij beetje de olijfolie toe. Serveer in glaasjes.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

1 reactie

Ik denk dat het is super en ga morgen maken na boodschappen in huis halen
Vera Muller
06-06-2023

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.