Kook de garnalen circa 10 minuten op een zacht vuur in de wijn met laurier, zout en citroen.
Haal ze uit het vocht en laat ze uitlekken en afkoelen tot lauwwarm.
Besprenkel met wat limoen en klein beetje zeezout.
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Kook de garnalen circa 10 minuten op een zacht vuur in de wijn met laurier, zout en citroen.
Haal ze uit het vocht en laat ze uitlekken en afkoelen tot lauwwarm.
Kook de garnalen circa 10 minuten op een zacht vuur in de wijn met laurier, zout en citroen.
Haal ze uit het vocht en laat ze uitlekken en afkoelen tot lauwwarm.
Besprenkel met wat limoen en klein beetje zeezout.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
De eerste 24Kitchen Wijnproeverij is een klinkend feit! Op 12 maart laat vinoloog en liquid chef Corria Houthuizen 24Kitchen kijkers zien hoe je zelf je wijnkennis kunt verbreden.
Bij eten hoort wijn, deze liquid chef laat je op laagdrempelige wijze kennismaken met de wereld van wijn. Ze leert je proeven, verschil van wijn herkennen en wijn- spijs combinaties te maken. 24Kitchen biedt deze wijnproeverij samen met MontGras aan. Er is een speicaal wijnpakket samengesteld waarbij de diversiteit van wijn goed aan bod komt. Mensen die mee willen doen kunnen op de 24Kitchen site meer informatie en verkooppunten vinden.
En wat is er nou leuker dan vanuit je eigen stoel meer leren over de heerlijke wereld van wijn?
0 reacties