De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

frozen yoghurt en homemade granola

Verwarm de oven voor op 180 °C. Hak voor de granola de noten grof in een foodprocessor en meng in een kom met de havermout, kaneel en chili flakes. Verwarm de kokosolie samen met de maple syrup en meng door het notenmengsel.

35 min voorbereidingstijd
20 min kooktijd
Frozen yoghurt en homemade granola

Een recept van

Miljuschka Witzenhausen

miljuschka witzenhausen aan de kust

Bereidingswijze

Granola
Verwarm de oven voor op 180 °C. Hak voor de granola de noten grof in een foodprocessor en meng in een kom met de havermout, kaneel en chili flakes. Verwarm de kokosolie samen met de maple syrup en meng door het notenmengsel. Verdeel het geheel over een met bakpapier beklede bakplaat en bak 15-20 minuten in de oven. Snijd de dadels in stukjes en meng samen met de kokos flakes door de granola zodra het uit de oven komt. Laat de granola helemaal afkoelen.

Frozen yoghurt
Schep voor de frozen yoghurt de bosbessen in de foodprocessor en voeg de yoghurt en rasp en sap van de limoen toe. Laat het geheel een paar minuten draaien tot de bosbessen vermalen zijn en de yoghurt bevroren is. Schep de frozen yoghurt in glazen en schep de homemade granola erop.

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker