De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Frozen Aperol

Je favoriete cocktail in een ijskoude en verfrissende variant? Ja graag! Maak het met dit makkelijke recept.

5 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
aperol frozen

Een recept van

Raquel Palla Lorden

Raquel Palla Lorden

"Na regen komt zonneschijn én een aperol spritz. Voor extra verkoeling kan je een slush maken van deze populaire cocktail. Dat is zo ontzettend simpel!"

Bereidingswijze

Frozen aperol

  1.  Giet de aperol, prosecco, sinaasappelsap en ijsblokjes in een blender. Mix tot een lobbige massa. Giet uit over de glazen.

  2. Snijd de sinaasappel in partjes.Top af met een sinaasappelpartje en serveer. 

    Wil je een sterkere versie van de frozen aperol? Vries de aperol en sinaasappelsap de nacht ervoor in en gebruikt ⅓ van de ijsblokjes. 

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.