De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

frittata met salade en gegrilde kip

30 MIN
Frittata met salade en gegrilde kip

Een recept van

Giovanni Caminita

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Frittata
Schil en snijd de aardappels in kleine blokjes. Pel en snipper de ui. Verhit olie in een pan en bak de aardappels om en om goudbruin. Voeg de ui toe en bak circa 2 minuten mee. Haal de aardappels uit de pan en laat ze afkoelen. Pluk en snijd de peterselie en basilicum fijn. Snijd de tomaten in blokjes en de mozzarella in stukjes. Kluts de eieren en breng ze op smaak met zout en peper. Roer de kruiden, tomaten, erwten, kaas, oregano, mozzarella en aardappels door de eieren. Verhit de pan opnieuw en bak het eimengsel op laag vuur aan de onderkant bruin. Verdeel de frittata in de pan in vieren en draai de frittata per stuk om. Bak de frittata in circa 4 minuten goudbruin en gaar.

Salade
Verwarm de grillpan voor. Grill de kip om en om goudbruin en gaar. Schil en snijd de bleekselderij in stukjes. Halveer de tomaatjes en meng ze met het sap van een citroen door de bleekselderij. Snijd de appel van het klokhuis af in blokjes. Hak de walnoten. Meng de appel, walnoten en veldsla door de salade en breng op smaak met olie zout en peper. Serveer de frittata bij de salade en de kippendijen.

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker