De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

Frambozen-bierpunch

10 MIN
Frambozen-bierpunch
Corria Houthuizen

Bereidingswijze

Mix de frambozensiroop met het water en de verse frambozen in de blender. Schenk het gemixte drankje in een diepe, ronde kom.

Schenk het bier en de wodka erbij en roer het goed door. Snijd dunne plakken van de limoen en citroen en laat het drijven in de kom.

Garnering
Meng de suiker met de frambozensiroop. Wrijf de randen van de glazen in met een schijfje limoen en druk de randen van de glazen in de suiker.

Serveren
Zet een soeplouche en wat glazen bij de kom, zodat iedereen voor zichzelf kan inschenken. 

Lange, zwoele avonden, lekkere zomerse deuntjes en blote voeten in het gras; het is tijd om te genieten van het echte buitenleven! Stook de bbq op, pak je karaffen en schalen uit de kast en nodig vrienden en familie uit. De warme avonduren zullen vanaf nu nooit meer hetzelfde zijn.

In het programma Eten in de Tuin maken chef Andy en liquid chef Corria de heerlijkste zomerse gerechten en drankjes die van jouw maaltijden in de openlucht een onvergetelijke ervaring zullen maken. Malse stukken vlees, kruidige vis, verrassende nagerechten van de bbq. Maar natuurlijk ook salades, marinades en sauzen om je vingers bij af te likken. Dat allemaal onder het genot van de meest kleurrijke, smaakvolle en verbluffende shakes, smoothies en (alcoholvrije) cocktails. Voor ieder wat wils: van stoere mannenmaaltijden tot gezellige hapjes.

In dit programma leer je alles wat je wilde weten over bbq-en en nog veel meer…

Bereid je voor op een drukke tijd, want dit jaar is jouw tuin, balkon of veranda the place to be in de zomer.
 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker