De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Frambozen bessensalade

Breng de slagroom aan de kook en laat de chocolade erin smelten. Meng het fruit met de suiker en rasp van de limoen. Snijd de cake in blokjes. Schenk een laagje chocoladesaus in glazen en verdeel om en om het fruit en de cake erover.

10 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Frambozen bessensalade

Bereidingswijze

Breng de slagroom aan de kook en laat de chocolade erin smelten. Meng het fruit met de suiker en rasp van de limoen. Snijd de cake in blokjes. Schenk een laagje chocoladesaus in glazen en verdeel om en om het fruit en de cake erover. Schenk als laatste de resterende chocoladesaus erover.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.