Marshmallowfluff
Week de gelatine in koud water. Klop het eiwit met een klein beetje suiker tot stijve pieken. Breng het water met de rest van de suiker aan de kook. Voeg met een natte lepel de glucose toe en kook de siroop tot 121 ºC. Schenk de siroop voorzichtig bij het eiwit en blijf kloppen tot het schuim lauwwarm is. Knijp de gelatine uit en voeg toe aan het eiwitschuim. Klop goed door.
Pindakaas
Maal de pinda’s in de keukenmachine tot een gladde pasta. Voeg de arachideolie toe. Breng op smaak met een beetje zeezout.
Snijd het brood in plakken. Besmeer de helft van de witte boterhammen met de marshmallowfluff en de andere helft van de boterhammen met de pindakaas. Pel de banaan en snijd in de lengte in dunne plakjes. Verdeel de banaan over de marshmallowfluff en leg de pindakaasboterhammen erop.
Toast de fluffernutters in circa 5 minuten goudbruin. Halveer de fluffernutters.
Meld je aan en praat mee