Topping
Stap 1:
Meng voor de topping bloem, suiker, boter en zout met de vingers door elkaar tot kruimels.
Cake
Stap 1:
Verwarm de oven voor op 190 °C.
Stap 2:
Meng in een kom de suiker, bloem, bakpoeder, zout en het kaneelpoeder.
Stap 3:
Snijd de perziken in stukjes. Pureer de mango.
Stap 4:
Meng in een andere kom de eieren, olie, mangopuree en de perzik. Meng vervolgens de droge door de natte ingrediënten. Giet het beslag op een hoge bakplaat op bakpapier. Bestrooi met de kruimels en de rode bessen. Bak de cake op 25 minuten. Laat de cake afkoelen en verdeel in stukken.
Afwerking
Stap 1:
Week de gelatine in koud water.
Stap 2:
Breng de abrikozenjam met een beetje water aan de kook. Zet het vuur uit en los de gelatine er in op. Voeg het citroensap toe. Bestrijk de cake met een laagje gelei.
Rudolph’s Tip:
In plaat van mangopuree kun je ook geprakte bananen gebruiken.
Kijk iedere werkdag om 15:00 naar Rudolph's Bakery.
0 reacties