De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

feng li su (taiwanese ananascake)

45 min kooktijd
Feng Li Su (Taiwanese ananascake)

Een recept van

Danny Jansen

Danny Jansen

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 190 ºC. Klop voor het deeg de boter met de poedersuiker. Klop het ei los en voeg toe. Zeef de melk, het bloem en de custardpoeder, voeg toe aan het deeg en meng tot een egale massa. Laat het deeg afgedekt in de koelkast gedurende 30 minuten rusten.

Schil de ananas en snijd in kleine blokjes. Verhit boter in een pan en fruit de ananasblokjes samen met de suiker, steranijs en kaneelstokje aan. Laat uitlekken op keukenpapier. Rol het deeg dun uit en schep er een lepel ananas in. Vouw dicht en steek uit.

Bak de cakejes op een bakplaat in de oven voor circa 15 minuten. Bestrooi voor het doorgeven met poedersuiker.

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker