De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

fattouche

Verwarm de olie tot 170 °C. Snijd de komkommer in grove stukken. Halveer de kerstomaatjes. Snijd de lente-ui in schuine stukjes. Pluk de kruiden en scheur de blaadjes peterselie en munt klein. Snijd de romaine sla in repen. Snijd het brood in stukjes en rooster of frituur het brood goudbruin en knapperig.

30 MIN
Fattouche

Een recept van

Nadia en Merijn

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Salade
Verwarm de olie tot 170 °C. Snijd de komkommer in grove stukken. Halveer de kerstomaatjes. Snijd de lente-ui in schuine stukjes. Pluk de kruiden en scheur de blaadjes peterselie en munt klein. Snijd de romaine sla in repen. Snijd het brood in stukjes en rooster of frituur het brood goudbruin en knapperig. Bestrooi direct met sumac en zout naar smaak. Meng de komkommer met de tomaatjes, lente-uitjes en kruiden.

Dressing
Pel en pers de knoflook uit. Maak een dressing van de knoflook, olie, zout, peper en granaatappelmelasse en sumak naar smaak. Breng de salade op smaak met de dressing en bestrooi met het knapperige brood.

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker