Stap 1:
Doe de kip, 1 ui, het laurierblaadje, de knoflook en de helft van de koriander in 1 liter koud water en breng aan de kook. Houd 10 min. tegen de kook aan.
Stap 2:
Roerbak de grofgesneden aubergine, courgette en ui totdat deze gaar zijn.
Stap 3:
Haal de kip uit de pan, pluk de kip in kleine stukjes en verdeel over de tortillas.
Stap 4:
Roer voor de salsa met 130ml van het kookvocht van de kip en de helft van de tomatenpuree door de kruidenpasta. Verdeel de helft van het mengel over de kip op de tortillas.
Stap 5:
Rol de tortillas op en leg ze in een ovenschaal. Verdeel de rest van de salsa, kaas en dungesneden ui over de tortillas en zet 10 min. in oven op 180C°. Serveer met koriander, crème fraîche en de gebakken groenten.
Wil je nog meer originele Mexicaanse gerechten proberen? Bekijk hier de recepten van Fairtrade Original >
0 reacties